Igazi Keresztrejtvény

Igazi Keresztrejtvény

Jogi nyilatkozat

 1. Általános tájékoztatás

  Tájékoztatjuk, hogy jelen játékszoftver-alkalmazást és webáruházat Nagy Zoltán Imre EV. (SAS Software Art Studio)

  Nyilvántartási szám:52523746
  Adószám:68978853-1-42
  Székhely:Magyarország, 1164 Budapest, Tópart u. 7.
  Telefon:+36 (20) 9762 049
  E-mail:sas.software.art.studio@gmail.com

  (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti.

  Jelen játékszoftver-alkalmazás és webáruház:
  https://igazi-keresztrejtveny.hu/
  internetcímen elérhető játékszoftver-alkalmazás és webáruház.

  A jelen játékszoftver-alkalmazás, webáruház valamint az ezeket alkotó weboldalak és nézetek (a továbbiakban együttesen: alkalmazás) megtekintésével és használatával ön kötelezőnek fogadja el az alkalmazásban közzétett szabályzatok, tájékoztatók, általános szerződési és felhasználási feltételek tartalmát.
  Szolgáltató ezeket bármikor módosíthatja, mely módosításokat ill. az új szabályzatokat, tájékoztatókat, valamint általános szerződési és felhasználói feltételeket ebben az alkalmazásban teszi majd közzé.
  Ebben az alkalmazásban a Szolgáltató az adatokat tájékoztatási céllal helyezte el, így azok hivatalosnak nem minősülnek. Szolgáltató megtesz minden szükséges intézkedést, hogy a közzétett adatok a valósággal egyezzenek, azonban az alkalmazásból származó információkból közvetlenül jogok és kötelezettségek nem származtathatók.
  Szolgáltató a felelősséget csak a megerősített információk vonatkozásában vállalja, azonban kizárja az alkalmazás, valamint a hardver és a szoftver működési hibájára, illetéktelen módosítására visszavezethető, továbbá vírus következtében megváltozott vagy megváltoztatott adatok esetében.

 2. Szerzői jogok, iparjogvédelem

  Az alkalmazásban megtalálható szerzői tartalmak – beleértve, de nem kizárólagosan, többek között a szövegeket, kialakítást, szoftvereket, képanyagot, ábrákat, hanganyagot, audiovizuális anyagot, felvételeket, forráskódot és tartalmat – a Szolgáltató tulajdonát képezik.
  Az itt megtalálható szerzői tartalmak és kizárólagos engedély alapján használt tartalmak Magyarország szerzői jogi törvényei, valamint a nemzetközi szerzői jogi törvények védelme alatt állnak.
  A tartalmak vagy azok részleteinek módosítása, másolása, sokszorosítása, újbóli közzététele, feltöltése, letöltése, postai vagy egyéb továbbítása, hozzáférhetővé tétele, a nyilvánosság számára megtekinthetővé tétele, más anyagok létrehozásához való felhasználása, átadása, értékesítése, illetve más közcélú vagy kereskedelmi célra történő felhasználása csak Szolgáltató kifejezett írásos engedélyével történhet.
  Szolgáltató kifejezett írásos engedélye nélkül tilos az alkalmazásban megtalálható védjegyek és szolgáltatási márkajelek módosítása, másolása, sokszorosítása, újbóli közzététele, feltöltése, letöltése, postai vagy egyéb továbbítása, hozzáférhetővé tétele, továbbá tilos a nyilvánosság számára megtekinthetővé tenni, valamint más anyagok létrehozásához való felhasználása, értékesítése, illetve más közcélú vagy kereskedelmi célra történő felhasználása.

  Részben más megítélés alá esnek szabad felhasználási célú, nyílt forrásból jogtiszta úton beszerzett tartalmak és Szolgáltató partnereitől származó külön szerződés alapján megjelenített tartalmak.
  Ezek tekintetében a szerzői és iparjogvédelem nem Szolgáltatót illeti meg (hanem a tartalmak tulajdonosát), ugyanakkor az ilyen tartalmak jelen alkalmazásból a jogosult és a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül történő letöltése vagy bármilyen felhasználása szintén jogsértő.

 3. Információk és anyagok felhasználása

  Az alkalmazás kizárólag szórakoztatási és kereskedelmi céllal készült, és nem minősül semmilyen tanácsadásnak.

  Az alkalmazás tartalma, beleértve az ott megtalálható feltételeket és leírásokat, előzetes értesítés nélkül módosulhat.
  Szigorúan tilos az alkalmazás engedély nélküli felhasználása, valamint az alkalmazáshoz kapcsolódó jelszavak és információk nem rendeltetésszerű felhasználása.

  Az webáruházban szereplő termékek nem feltétlenül állnak rendelkezésre a világ minden pontján.
  A termékek igénybevételére való jogosultság meghatározása a Szolgáltató kizárólagos hatásköre.
  Az alkalmazásban megtalálható információk, termékek és szolgáltatások kapcsán Szolgáltató felhívja a felhasználók figyelmét arra, hogy egyes információk, termékek, szolgáltatások vagy anyagok felhasználását bizonyos országok törvényei tilthatják vagy korlátozhatják, ennek figyelembevétele a felhasználó kötelessége.

 4. Más oldalakra mutató linkek

  Szolgáltató elhelyezhet az alkalmazásban harmadik felek által működtetett weboldalakra mutató linkeket és hivatkozásokat, melyeket a felhasználók tetszés szerint használhatnak.

  Szolgáltató nem ellenőrzi ezeket a weboldalakat, és nem felelős a tartalmukért.
  A linkek elhelyezése nem minősül a külső weboldalon található nézetek, ötletek, áruk, termékek, információk vagy szolgáltatások támogatásának vagy ajánlásának a Szolgáltató részéről.
  A felhasználó és a linkben szereplő weboldal közötti jogviszony, beleértve az ott kínált áruk, termékek és szolgáltatások kifizetését és leszállítását, kizárólag a felhasználó és az adott weboldal üzemeltetője közötti kapcsolaton alapul.
  Szolgáltató nincs befolyással a linkekben szereplő külső weboldalakra, és nem felelős a külső weboldalak megtekintésével, használatával vagy használatuk meghiúsulásával, illetve az ott kínált tartalmakkal, áruval, termékekkel és szolgáltatásokkal összefüggő következményekért.

2019.11.17.
Nagy Zoltán EV.
(SAS Software Art Studio)